Ommelluksia

Ei kommelluksia vaan ommelluksia, toki ommellessa ainaki minulle niitä kommelluksia sattuu varsin useinkin. :) Innostuin illalla kaivelemaan ompelukoneen esille, ja kävin vähän läpi mitä kankaita minulta löytyy. Löysin ison palan valkoista pyyhekangasta ja siitäpä ompelin vanhan "turbaanin" avulla uuden tukkaturbaanin. Trikookangasta löytyi myös hieman, joten siitä ompelin parit hiuspannat, sekä syksyksi pipon neidillemme.



Kaavat tähän tukkaturbaaniin otin siis vanhasta finlaysonin silmu-turbaanista, joka on minulla ollut kovassa käytössä. Kanttinauhan tein itse valkoisesta lakanasta, ja sen varmasti huomaa. Oli eka kerta kun itse kanttinauhaa väsäsin. :) Ainakin sovituksessa tuntui että tästä tuli oikein mainio, ja rusettikin oli juuri oikealla kohdallaan.



Neitimme pipoon tein myös samanlaisen rusetin. Keltainen ja vaaleanpunainen sopikin hienosti yhteen vaikka ensin vähän mietitytti. Rusettiteema siis jatkui näppärästi myös ompeluiden puolelle.

Nii-in, syksy se pikkuhljaa tulee. Täällä keli on kyllä todella kesäinen, kerättiin lasten kanssa iso kasa kanttarelleja ihan omasta metsästä, lisäksi mustikoita ja vadelmia jotka syötiin vanilijavaahon kanssa. Viimeisten lomapäivien iloja! <3

Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

  1. Kauniita käsitöitä taas kerran. Minulla on blogissani sinulle haaste :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit