Virkattu pesusieni & siivousliina

Heippa! Mulla on nyt ollut testissä Novitan uutuuslanka, puuvilla-bambu. Törmäsin tähän lankaan novitan verkkokaupassa, ja pakko oli tilata muutama kerä kokeeksi. Niistä valmistui sitten ystävänpäivän teeman mukaisesti sydämenmuotoinen pesusieni sekä siksak-siivousliina.



Ja mitä ihania värejä löytyikään tästä langasta. Ehdoton lemppari on tuo heleän vaaleanpunainen. mistä pesusieni on virkattu. Ensikokemus langasta oli kyllä hyvä, tykkäsin, vaikka lanka meinasiki välillä alkaa purkautua jos virkkasi pienemmällä koukulla. Mutta varmasti tulee ostettua tätä toistamiseenkin. Virkkaukseen käytin koukkua nro 3,5, hyvin sopi tämän langan kanssa.




Pesusienen päällinen on siis virkattu, ja sisällä on pesusieni jonka leikkasin sydämenmuotoiseksi. Käyttökokemuksia tästä ei vielä ole, mutta kerron niistä sitten kun olen päässyt testaamaan. :) Ripustuslenkki on virkattu valkoisesta langasta.

Tähän loppuun vielä jo ennakkoon kaikille oikein hyvää ystävänpäivää! <3 :)


Kommentit

  1. Hyvä idea laittaa pesusieni sisälle! :) Eipä ois tullu omaan mieleenikään. Todella kaunista ja tasaista jälkeä.

    VastaaPoista
  2. Mä kans haluan kokeilla tuota uutuus lankaa :) värit näyttää ihanan raikkailta. Ihana tuo sinun tekemä pesusieni <3

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo pesusieni ♡ Hyvää ystävänpäivää myös sulle =)

    VastaaPoista
  4. ONPA IHANIA! Surku, etten itse osaa edes puikkoja käsissäni pitää. En yhtä enkä kahta.
    Vaan olis mulla asiaakin.. <3 Hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
  5. Kiitosta vain kaikille :) en tiedä mistä tuo pesusieni oikein juolahti mieleen, mutta aika söpö siitä kieltämättä tuli, kun vaan vielä raaskisi käyttää :) hurahdin kyllä itsekkin nyt tuohon lankaan, oli itselle mieluisa, suosittelen kyllä kokeilemaan!

    VastaaPoista
  6. Pitkästä aikaa blogiasi lukemassa. Olet kyllä taitava virkkaaja!! Se hevosen uusi ilme on etenkin hieno taidon näyte.

    VastaaPoista
  7. Hypistelin tuota lankaa, mutten vielä ostanut. Pitää varmaan käydä kaupassa uudelleen, kivannäköistä. Ihana idea tuo pesusieni :)

    VastaaPoista
  8. Ihania juttuja, itsellänikin on kaapeissa jo tuota uutuuslankaa, mutta vielä en ole joutanut siitä mitään tekemään. Tuo pesusienikin on kerrassaan hurmaava! ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit