Unisieppari virkaten

Kyselin eilen ideoita, mitä tehdä seuraavaksi, ja Riikka heittikin kommentissaan idean virkatusta unisiepparista. Heti rupes päässä pyörimään visioita erilaisista sieppareista ja pakkohan se oli eilen illalla jo aloittaa kokeilemaan sellaisen tekemistä. Mitään renkaita ei tietenkään löytynyt valmiina joten käytin rautalankaa, ja tein siitä ympyränmuotoisen kehikon. Tänään käytiin kauppareissun yhteydessä myös eräässä askarteluliikkeessä, ostin sieltä höyheniä ja helmiä siepparia varten. Lapset nukkui päiväunia, ja päiväkahvipöydässä sitten näpräilin niistä koristeita.. ja tässä siis tulos, ensimmäinen tehtailemani unisieppari:





Tekemiseen tarvitsin siis:
- Rautalankaa
- Valkoista kotiväki lankaa ja virkkauskoukut 1,5 ja 3,5, 
- Helmiä 
- Höyheniä
- Silitettäviä koristetimantteja

Virkkasin ensin keskustan, aloitin käyttämällä Drops Designin ohjetta (klikkaa tästä). Virkkasin ohjeen mukaan ensimmäiset 5 kierrosta, sitten sovelsin loput. Lopuksi virkkasin kuvion kiinni renkaaseen kaksinkertaisella langalla ja isommalla koukulla, keskusosa on siis virkattu yksinkertaisella ja koukulla 1,5. 

Kiitokset tästä ideasta siis Riikalle, ei olisi itselle kyllä tullut mieleenkään, vaikka unisieppareita löytyy meiltä kotoakin. :)

Mitäs tykkäätte, liian blingbling? Liian hempeä? just hyvä? :) Itse kyllä tykkään, ja ihan hyvä näin kokeiluversioksi kyllä. Näistähän voi tehdä vaikka minkälaisia versioita, googlettaessa tuli vaikka minkänäköisiä sieppareita vastaan. Lastenhuoneeseen kävis ehkä joku tosi värikäs, tämä päätyy ehkä meidän olkkariin ainakin toistaiseksi, koska sopii sinne väriensä puolesta.

Aivan ihanaa viikonloppua kaikille! Me vietetään täällä huomenna siskon pojan synttäreitä ja sunnuntaina onkin sit aika suunnata takaisin kotiin. :)

Kommentit

  1. No johan olit nopea! :D Aattelin että kun en ainakaan toistaiseksi oo vielä tilannut sun blogisyötettä mihinkään niin joskus piipahdan katsomassa, ootko postaillu unisiepparijuttuja mutta mitäpä tuolta Facebookin bloggariryhmästä bongasinkaan... Hieno unisieppari tuli kyllä! Mun makuun se tosin on ehkä karvan verran liian blingbling, mutta makuasioista ei voi kiistellä ja toteutus on tosi siisti ja tasapainoinen. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! :) joo tää valmistu yllättävän nopeesti, enkä voinut lopettaa tähän, nyt jo uus aluillaan. :) nää on kivoja tehdä ja onpahan käsillä jotain tekemistä ;)

    VastaaPoista
  3. täähän on just hyvä! :) eikä yhtään hempeä vaikka sama virkkauskuvio sopis ihan mihin tahansa muuhunkin työhön. innostuin!!
    http://virkkasin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elina! :) tohon keskellehän voi virkata vaikka minkälaisen kuvion, malleja kun on rajattomasti.. Tulee aina vähän erinäköinen :) alotinkin nyt tekemään toista vähän eri kuviolla, haluun vähän testailla minkälaisia versioita tästä vois vielä tehdä! P.s. Sulla on ihana blogi! Oon käynyt lueskelemassa, ihania juttuja oot tehnyt! :)

      Poista
    2. kiitos kiitos! :) miekin siun juttuja innolla seuraan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit